Bas, Loes, Jojanneke, Pepijn & Charlotte Welkom op onze website. Veel kijk en lees plezier!

Bas jarig in Disneyland

Op zaterdag werd Bas 32 jaar oud! De nacht ervoor de kamer versierd en ‘s ochtends de kadoos samen opengemaakt. Bij het ontbijt gevraagd aan de bediening of ze de kaarsjes aan tafel aan wilde steken. Na het ontbijt in de trein richting Disneyland Tokyo. Vanaf het moment dat we binnenkwamen werden de ogen groter en groter. Het was gelukkig niet extreem druk en de meest favoriete attracties zijn toch niet geschikt voor kleine kinderen, dus we zochten attracties uit met een wachttijd van 20 minuten of minder. Pepijn was in het begin even in slaap gevallen, maar vanaf het moment dat hij weer wakker werd wilde hij niets meer missen. Van de dombo olifanten, naar de grote carroussel en toen de onvermijdelijke “it’s a small world”. Een 4d film met Donald Duck, met reuk en spaatend water en natuurlijk het Assepoester kasteel.”Toonworld” was ook een leuk deel van het park, waar we op de foto gingen met Mickey Mouse. De middagparade gekeken en daarna in de trein door “adventureland”. Nog een keer de draaimolen en een keer in de achtbaan en uiteindelijk gaan zitten voor de avondparade. Wat een feest, ze wisten niet waar ze kijken moesten. Pepijn bleef maar vragen of wij het ook zagen, door op onze schouders te slaan en te wijzen en maar zwaaien allebei. Alle prinsessen kwamen voorbij dus wat een feest voor Jojanneke. Nog even een lekkere ongezonde hamburgermaaltijd en rond negen uur weer richting trein. Allebei vielen op de weg terug ver in dromenland en sliepen tot de ochtend erna. Wat een mooie verjaardag.

Op zondag rustig aan begonnen en ontbeten in het hotel. Daarna de koffers ingepakt en uitgecheckt. Onze laatste dag in Japan gingen we met zijn vieren richting Tokio. Tokyo Beach was de bestemming. Eerst even gewinkeld, voornamelijk in de mega grote Toys ‘r us die daar zit. Toen naar het strand, wat meer een stadsstrand is, maar Jojanneke en Pepijn vermaakte zich opperbest. Aan het eind van de middag bij een van de restaurants gaan zitten met uitzicht op de skyline van Tokio terwijl het langzaam donker werd. Lekker mexicaans gegeten en daarna met de trein weer terug naar het hotel om ons te verkleden en de koffers op te halen. Jojanneke liet ons nog even schrikken,ze rende vooruit en  ondanks dat we haar het hotel in hadden zien gaan konden we haar even niet meer vinden. Die eigenwijs dacht ik weet wel waar we zitten en was met de lift naar 19 gegaan om de koffers te halen….we waren echter al uitgecheckt en de koffers stonden in de opslag. Gelukkig dacht ze na een tijdje: wat gek dat ze niet komen en kwam ze weer netjes naar de lobby  terug met de lift….zelf nog meer geschrokken dan wij.  Met de taxi naar het vliegveld. Rond middernacht vlogen we en Pepijn en Jojanneke waren beiden in diepe ruste. Zo sliepen het merendeel van de vlucht en werden net voor de landing wakker. In Singapore ook dit maal het zwembad bezocht en hier de overstaptijd doorgebracht. Ook de terugreis naar Perth liep voorspoedig en half 3 maandagmiddag waren we weer veilig thuis. Bas moest op dinsdag weer aan de slag en Jojanneke naar school, dus meteen weer in het normale ritme. Gelukkig geen jetlag vanwege het minimale tijdsverschil van 1 uurtje. Woensdag had Loes eigenlijk een afspraak om de stukke zijspiegel te laten maken, maar helaas toen ze de sleutel van de auto omdraaide deed hij niets. Proberen te jumpstarten, maar ook dat hield niet. Een vriend bood aan een nieuwe accu te halen en die er ‘s avonds weer in te zetten, maar helaas dat was het niet :(. Dus donderdagochtend alle instanties gebeld die nodig zijn en rond half 11 werd de auto per autoambulance naar de garage gereden :(. Nu maar afwachten hoelang ze hier in WA (lees: Wait Awhile) erover doen om een auto te maken????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anti-Spam Quiz:

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>