Bas, Loes, Jojanneke, Pepijn & Charlotte Welkom op onze website. Veel kijk en lees plezier!

Toch een beetje kerstsfeer in de warmte!

De week na Pepijn zijn verjaardag  en Sinterklaas werd er natuurlijk fink gespeeld met alle nieuwe aanwinsten. Op maandag en dinsdag ging Jojanneke gewoon naar school.

Op woensdagmiddag hadden we de kerstviering van de woensdagmiddagplaygroup. Iedereen had lekker eten meegenomen en de kids waren uitgelaten aan het spelen. Aan het eind van de middag kregen de kinderen nog een kado van ‘Santa’. Toen Bas thuiskwam heeft hij nog even gezwommen met de kids. Op donderdag eerst even richting sportschool en daarna wederom met de bus naar de stad. Hier wat kadootjes gekocht voor het thuisfront en toen met Bas geluncht.

Op vrijdagavond ging Loes met de meiden eten en een borreltje drinken in de pub. Zaterdagochtend lekker rustig ontbeten en gezwommen. ‘s Middags had Bas het fietsstoeltje achterop zijn fiets gezet en zo gingen we op de fiets naar de stad om nog wat laatste kadootjes te kopen en de bedoeling was om een lekker borreltje te doen op het terras. Het terras bleek echter vrij vol dus we besloten het borreltje in onze eigen achtertuin te houden.

Zondag wederom een fietstocht gepland naar Swan Valley. Het wijngebied van Perth. Met de trein van het station vlak bij ons huis naar Guildford station. Door de wijnvelden lekker en dik uurtje gefietst en toen  op zoek naar een plekje om te lunchen. Het achterstoeltje op Bas zakte een beetje te veel door en raakte omdat Bas zijn fiets geen bagagedrager heeft de band, dus besloten Jojanneke achterop Loes haar bagagedrager te zetten met haar voeten in de fietstassen….en dat was ‘karma’ want nog geen 200 meter later lag er een flinke tak op de weg die Bas net te laat zag. Als hij er gewoon overheen had gereden was er waarschijnlijk niets gebeurd, maar nu probeerde hij hem net nog te ontwijken en viel….. Een flinke jaap in zijn kin en een pijnlijke arm waren het gevolg. Twee dames stopte nog om ons te helpen en na een half uurtje wachten kwam de gebelde taxibus die ons met de fietsen en al naar het ziekenhuis. Bas werd snel geholpen en na ongeveer 10 minuten kwam er een verpleger naar ons toe die meldde dat ze gingen hechten en een rontgen gingen maken. Loes besloot ondertussen naar huis te gaan met de fiets en de trein om de auto op te halen en dat bleek een goede beslissing, want bij terugkomst in het ziekenhuis bleek Bas met mitella om te zitten wachten op ons. Een gebroken elleboog en 9 hechtingen waren het gevolg. Rond 4en weer thuis, weliswaar zonder de geplande wijn die we wilden kopen en de middag was heel anders verlopen dan we hadden bedacht.

Op maandag Bas naar zijn werk gebracht en daarna richting Jojannekes school. daar hielden de kids een kerstconcertje voor de ouders en de grootouders. Daarna nog een morning tea en toen gingen de ouders weer naar huis. Jojanneke bleef tot half 3 op school. Op dinsdagochtend had ook de Nederlandse school een mooi kerstconcert. Dit alles was de afsluiting want de zomervakantie in Australie was nu begonnen. Dinsdagmiddag kwamen Karen en Kate met kids nog even zwemmen. En ‘s avonds kwam bas zijn collega onze auto ophalen om te lenen.

Op woensdagochtend was het vrij hectisch nog….toch vonden we nog even tijd voor een vlugge laatste duik in ons zwembad. Rond 1 uur kwam de taxi die ons richting vliegveld bracht. bas zijn goldcard kwam goed van pas, want daardoor mochten we ‘ voordringen’ bij het inchecken en in de businessclass lounge wachten tot het vliegtuig vertrok. De vlucht ging erg voorspoedig, de kids waren lief en enthousiast om te vliegen. Het enige nadeel/lastige was dat ze bij de overstap in Singapore allebei in slaap gevallen waren en Bas vanwege zijn arm niet zo goed kon tillen. in het vliegtuig vielen ze snel weer in slaap en om 7 uur ( NL tijd) liepen we door de aankomstsluis bij schiphol om daar weer opgewacht te worden door een heel ontvangstcomite!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anti-Spam Quiz:

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>