Bas, Loes, Jojanneke, Pepijn & Charlotte Welkom op onze website. Veel kijk en lees plezier!

Alleen avonturen in beeld

Niet te geloven al weer 7 weken geleden dat Charlotte geboren werd. Wat vliegt de tijd. Vijf weken bezoek van Henk en Gonda gingen razendsnel voorbij en ook Elianne is inmiddels al weer in Nederland terug na een bliksembezoek van EEN weekje. Alhoewel we de website qua foto’s vrij up to date hebben gehouden is er van het geschreven woord weinig terecht gekomen. Binnenkort zal ik de website bijwerken zodat het verhaal die bij de foto’s hoort er ook op staat! Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Anti-Spam Quiz:

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>